24.05.2009
Τελικά ο Ιάσωνας (γνωστός και ως Fender Fucker), είναι διπρόσωπος! Μπορεί να είναι ακραίος σαδιστής σε φτερά που γουστάρουν πριόνισμα, αλλά μπορεί να είναι ευγενικότατος όταν το απαιτούν οι περιστάσεις! Continue reading
24.05.2009
Τελικά ο Ιάσωνας (γνωστός και ως Fender Fucker), είναι διπρόσωπος! Μπορεί να είναι ακραίος σαδιστής σε φτερά που γουστάρουν πριόνισμα, αλλά μπορεί να είναι ευγενικότατος όταν το απαιτούν οι περιστάσεις! Continue reading
09.05.2009
Το racechrono υπάρχει βροντερά! Το δοκιμάσαμε εχθές στα Μέγαρα, τόσο εγώ όσο και ο Άλκης, και το πρόγραμμα γαμάει! Continue reading
06.05.2009
Δεδομένου ότι cosworth δεν βάζω, χταποδοεξατμίσεις επίσης δεν βάζω, και όλα τα άλλα τα είχα ήδη κάνει, είπα να βελτιώσω λίγο ακόμα το handling του αυτοκινήτου. Έτσι αποφάσισα να βάλω μία πιο.. αντρική διάσταση ελαστικών. Continue reading
To NC δεν έχει εξωτερικό φίλτρο βενζίνης όπως οι προηγούμενες γενιές των miata, αλλά δυο φίλτρα τα οποία βρίσκονται μέσα στο ντεπόζιτο. Continue reading
Οι κωδικοί των μπουζί για τις γενιές των miata είναι: Continue reading
26.01.2009
Σε λίγα 24ώρα θα έχω στα χέρια μου το short shifter της Cobalt, ο οποίος βγαίνει μόνο για το 6άρι κιβώτιο. Σίγουρα κάποιοι θα απορούν “γιατί?”. Continue reading
Επιβεβαιώθηκε η αίσθηση μου για την ανεπάρκεια των HT-10… Κοίταξα την τηλεμετρία, και αποφάσισα να συγκρίνω τα τακάκια στην επιβράδυνση 130-80 στο τέλος της ευθείας των Μεγάρων. Continue reading
11.12.2008
Όσο ήμουν στο Δέδε, είπα να πεταχτώ δίπλα στο Corsa Club για να δοκιμάσω κανένα μπάκετ. Το πρώτο που δοκίμασα μου έκανε γάντι, αγόρασα δύο, και είναι αυτά: Continue reading
28.11.2008
Μιας και ήμουν στο Corsa Club, αποφάσισα να αγοράσω ολόκληρο τον εξοπλισμό ασφαλείας. Και ξεκίνησα από το Hans:
Continue reading