Tα αρχεία *.dbn των γύρων:
Trackvision Data Visualization
Παίρνεις αυτό το βίντεο: Continue reading
Αυξάνει το Hardtop την ακαμψία του αμαξώματος?
Πολλοί ισχυρίζονται ότι βάζοντας hardtop, αυξάνεται η ακαμψία του αμαξώματος. Είναι αλήθεια? Η σύντομη απάντηση είναι σαφώς όχι. Η αναλυτική -και επιστημονικά τεκμηριωμένη- απάντηση έρχεται από δύο guru του ΜΧ-5: Continue reading
Στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με την ανάρτηση του NC
Ελατήρια: Continue reading
Mazdaspeed Coilover για το NC
NC: Επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου
Είναι πλέον σίγουρο ότι ο εγκέφαλος του NC επαναπρογραμματίζεται. Διαβάστε αυτό το ΤSB για να δείτε τη διαδικασία που οφείλει να ακολουθήσει ο Δέδες για να μας περάσει τα updates στον εγκέφαλο. Continue reading
Μετρητής στάθμης λαδιού στο NC: The NC dipstick situation
Το dipstick του NC ακολουθεί την παράδοση των προηγουμένων γενεών και απαιτεί κληρονομικό χάρισμα για να δει κάποιος την σωστή ένδειξη. Επιπρόσθετα, το λεπτό λαδάκι του NC κάνει την όλη διαδικασία ακόμα δυσκολότερη. Continue reading
NC 2.0L Sport: Τοποθέτηση κορωνοπηνίου 4.1 και μπλοκέ διαφορικού Quaife ATB LSD
04.07.2007
Πριν το αυτοκίνητο κλείσει 48 ώρες στα χέρια μου, πήγα στην Πάτρα προκειμένου να τοποθετήσω το μπλοκέ της Quaife και το κορωνοπήνιο 4.1 που είχα αγοράσει λίγες ημέρες μετά την παραγγελία του αυτοκινήτου: Continue reading
Toyo R888 225/50/16 σε NC
Πριν συμπληρωθούν 48 ώρες που έχω το αυτοκίνητο στην κατοχή μου, έβαλα μια τετράδα 225/50/16 στις ζάντες του RX-8, δεδομένου ότι αύριο φεύγουμε για Nurburgring: Continue reading
NC Concept Cars
Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σήμερα μόλις ανακάλυψα τις φωτογραφίες από τα σχέδια που προτάθηκαν για τον σχεδιασμό του NC. Continue reading