Τοποθέτηση αεραγωγών φρένων

Εχθές πήγα στο B16A Workshop για να τοποθετήσω τους αεραγωγούς για τα μπροστινά φρένα. Το κιτ που βλακωδώς είχα παραγγήλει ήταν το Superturing Kit της Quantum, μαζί με τις εισαγωγές για τον προφυλακτήρα του AP2 (μάλλον πήρα από τα τελευταία kit για AP2, γιατί πλέον δεν βγαίνουν στην ιστοσελίδα). Και λέω βλακωδώς, γιατί μου βγήκε ο κούκος αηδόνι. Continue reading

EBC Yellowstuff + Goodridge σωληνάκια + Υγρά Castrol SRF Racing

Όπως ήδη έχω γράψει, με τα μαμά φρένα του S2000 δεν πας πουθενά. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να παραγγείλω τακάκια, σωληνάκια και brake ducts. Τα τακάκια και τα σωληνάκια ήρθαν πριν φύγω για διακοπές, οπότε ήταν ευκαιρία να τα δοκιμάσω στις ωραίες -και φρενοβόρες- διαδρομές της Λευκάδας. Continue reading

Καινούργια αρχή…

Μετά από 9 χρόνια και δύο μοντέλα MX-5, ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Το κλασσικό δίλλημα “μετά το miata τι?” στην περίπτωση μου δεν υφίστατο. Ήξερα ακριβώς τι θέλω, και γιατί το θέλω. Το S ήταν μονόδρομος στην περίπτωση μου. Continue reading

NC: Τρυπητοί δίσκοι Stoptech – τακάκια Carbotech XP-8

3 μέρες πριν τον αγώνα της Τρίπολης στα τέλη Μαρτίου, ανακάλυψα εντελώς κατά τύχη ότι τελείωσαν τα μπροστινά κίτρινα EBC. Φαγώθηκαν σε ελάχιστα χιλιόμετρα (λιγότερα από 6-7.000), πράγμα που μάλλον οφείλεται στα απανωτά TD που έκανα στα Μέγαρα.   Continue reading

Post-Action 2ου Αγώνα GTCC 2012 στο Καρτόδρομο

Ο λόγος που γράφω post-action μετά από τόσο καιρό, είναι η συμμετοχή του DrMerlot στον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Μιχάλης αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με το motorsport, και να δει επιτέλους τι ψάρια πιάνει τόσο ο ίδιος όσο και το αμάξι του, ιδίως μετά απ’όλες αυτές τις βελτιώσεις που έγιναν τα τελευταία 4 χρόνια. Continue reading