Κατ’αρχάς, και το τελευταίο set Toyo R888 κράτησε 17 μήνες, με το εμπρός αριστερό να είναι και πάλι αυτό που με οδήγησε στην “πρόωρη” αλλαγή: Continue reading
BC Racing coilover: πρώτες εντυπώσεις στην πίστα (και οδήγηση πισώβαρης Εγγλέζας)
Εχθές είχε open day στα Μέγαρα, οπότε ήταν η τέλεια ευκαιρία να δοκιμάσω την BC στην πίστα. Κατ’αρχήν είχα ξαναπάει στο Β16workshop για να χαμηλώσω μπροστά, αφού ήταν 2 πόντους ψηλότερο απ’ότι έπρεπε, με αποτέλεσμα στα πολλά χιλιόμετρα να νοίωθω την μούρη να ελαφρώνει. Continue reading
NC: Spec valved BC Racing Coilover – F:10kg / R:7kg
H πολυαγαπημένη μου Mazdaspeed Coilover, μετά από 50.000 σκληρά χιλιόμετρα, παρέδωσε πνεύμα. Εδώ και ένα χρόνο (από το πρώτο GTCC του 2011) είχα διαπιστώσει ότι το αμάξι είχε αρχίσει να παίρνει μεγαλύτερες του κανονικού κλίσεις στην πίστα. Continue reading
Goodwin Racing Street Single Exhaust
Εχθές παρέλαβα την Street Single από τον Goodwin. Να ανοίξω μια παρένθεση και να πω ότι ο Καλλίνικος ξηγήθηκε σπαθί. Έστειλε την εξάτμιση αρχικά με DHL, και εγώ το πήρα χαμπάρι (από το email που μου έστειλε) 10 λεπτά αφότου την παρέλαβε ο διανομέας του. Continue reading
Ήρθε η ώρα του Livery …
Εδώ και κάμποσο καιρό σκεφτόμουν να βάλω μια αγωνιστική πινελιά στο εξωτερικό του αυτοκινήτου μου. Αφού πέρασαν διάφορες λύσεις από το μυαλό μου, αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το livery των SEMA Super20 ΜΧ-5: Continue reading
Onboard videos από τον 6ο αγώνα GTCC 2011 στο Αεροδρόμιο Τρίπολης
RaceChrono: τα προβλήματα συνεχίζονται…
Είχα περιγράψει τα προβλήματα που είχα με το racechrono, τα οποία δυστυχώς συνεχίζονται. Continue reading
Onboard από τον 5ο αγώνα GTCC 2011 στα Μέγαρα
H Quaife διάλεξε ένα δικό μας video για την Gallery της
Η γνωστή εταιρία κατασκευής διαφορικών και κιβωτίων, έχει συμπεριλάβει στην video gallery της ένα από τα video μας:
Onboard Video από τον 3ο Αγώνα GTCC 2011
Πάλι χωρίς τηλεμετρία, λόγω του προβλήματος που περιγράφω εδώ.
You must be logged in to post a comment.